Via Vallen - Tiwas Tresno

Dilihat: 1.105.609 Durasi: 6:36
Oleh : Via Vallen


Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen
Kok gawe koyo ngene

Atiku sing wes bungah
Mbok gawe bubrah
Undangan wes nyebar
Aku ne ambyar

Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati
Sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau
Ngomong ojo nggawe aku tresno

Mbendino kowe ngomong
Janjine bakal setyo
Ternyata kabeh palsu
Kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen
Kok gawe koyo ngene

Atiku sing wes bungah
Mbok gawe bubrah
Undangan wes nyebar
Aku ne ambyar

Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati
Sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau
Ngomong ojo nggawe aku tresno

Saiki kowe malah ngadohi
Aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe
Tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi

Lagu Terkait

Via Vallen - Dari Mata

1.609.585
4:04

Via Vallen - Tiwas Tresno

1.105.609
6:36

Via Vallen - Semar Mesem

221.473.943
4:20